Met de spaar- en steunactie Samen loyaal voor lokaal wil Westerlo een boost geven aan de lokale horeca, winkels en dienstverleners nu het einde van deze coronacrisis eindelijk wat in zicht komt!

Meer dan 100 lokale zaken uit de zeven Westelse dorpen (Heultje, Oevel, Oosterwijk, Tongerlo, Voortkapel, Westerlo en Zoerle-Parwijs) doen eraan mee, en er komen er nog steeds bij! De actie loopt tot eind september.

Op gouden en blauwe spaarkaarten kan je stempels verzamelen van de deelnemende winkels, horecazaken en dienstverleners. Zo laat je zien dat je in veel Westelse zaken komt en dat je hier vaak koopt. Je maakt meteen ook kans om enkele mooie, lokale, prijzen te winnen!

Elk gezin van Westerlo krijgt dit weekend twee gouden en twee blauwe spaarkaarten in de brievenbus. Op gouden spaarkaarten verzamel je 10 verschillende stempels: van 10 verschillende handelszaken dus.

Op blauwe spaarkaarten verzamel je 10 stempels: daar mogen stempels van dezelfde handelszaken bij zijn. Kaart vol? Dan laat je die achter in de verzamelbox in een deelnemende zaak.

Samen loyaal voor lokaal is een van de vele acties uit het Westelse Kroonplan. Dat plan kwam tot stand na participatie van heel wat Westerlose verenigingen, ondernemers, adviesraden en gezondheidswerkers. Na de eerste coronagolf in juli vorig jaar werd het plan goedgekeurd door de gemeenteraad.

Wat kan je winnen?

Zes elektrische fietsen, aangekocht bij onze zes Westelse fietsenwinkels, elk ter waarde van 2500 euro
Pakketten met streekproducten
Waardebonnen van de deelnemende handelaars
Vouchers voor gebruik in de lokale horeca

De actie wordt ondersteund met opvallende promo via banners, affiches en Facebookposts. (Ook allemaal van Westelse makelij!) Alle info en een lijst met de deelnemende zaken vind je op www.westerlo.be/samen-loyaal-voor-lokaal-tot-30-september.